Mai exista Tanar si nelinistit?

Intr-un moment in care nu am vrut sa apelez la gugl pentru a imi raspunde la o intrebare, respectiv curiozitate, am apelat la aplicatia dedicata IMDB pentru a vedea numarul actual de episoade de la un serial.
La telefonul meu personal, daca o aplicatie nu vrea sa porneasca se restarteaza, sau pur si simplu se opreste fara sa pot sa mai fac ceva cu ea.
Asa s-a intamplat si cand am intrat pe aplicatia IMDB sa vad cate episoade are Tanar si Nelinistit, pentru ca inca se difuzeaza cu nelinistire in SUA. Prima oara am crezut ca na, dureaza mai mult, dar nu. Pur si simplu nu se poate incarca sectiunea dedicata episoadelor serialului, si dupa ce se incarca ce se incarca, pur si simplu cedeaza si se restarteaza. Prima data numai aplicatia, urmata de restartarea telefonul sa ma invat minte.
Pentru cei curiosi, serialul a ajuns sa schimbe prefixul, ajungand la episodul zece mii nouazeci si trei. Am facut un calcul, si daca m-as pune cu mandra mea, sa ma uit de la inceput pana sa ajung la zi, cu o frecventa de un episod pe zi, indiferent de sarbatorile legale sau evenimente importante pentru ca si de Revelion a fost difuzat un episod in SUA, ne-ar lua 27 de ani, doar sa ajungem la zi.
Dar avand in vedere ca doar in 2012 s-au difuzat 252 de episoade, eu dupa 27 de ani de urmarit, o sa fiu tot in urma cu 18 ani. Pentru ca sigur o sa se continue filmarea episoadelor serialului. Asta da esec in viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea mea personala este.....