Stirile inainte de sambata


Politic
ANI: Afirmaţiile lui Crin Antonescu privind cazurile Agenţiei, un mod de a pune presiune politică
Cand vorbesti in somn normal ca pui presiune politica, mai ales cand tot ce faci sunt de fapt niste maraituri, nicidecum niste afirmatii

Economic
Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii se pregăteşte de retragere. Cum s-a pregătit fiul său pentru preluarea afacerii.
Dimineata s-a trezit devreme sa mearga la servici. Serviciul de cafea de aur de 24 de karate, cu cani sculptate manual. Asa a putut bea linistit cafeaua, ultima ca milionar. De maine va deveni multi milionar in miliarde.
Social
Surpriza ministrului Nica: Elevii ar putea primi gratuit câte un mini-calculator
Dupa programul mini corn cu lapte si mini mere aproape proaspete, urmeaza programul mini calculator, care are interfata grafica, adica are si ecran. Urmeaza mini calorifere de pus in dreptul fiecarei banci din clasa si sa nu uitam de mini toalete portabile individualizate. Dar doar dupa calculatoare, ca doar asta e important.
Sport
Cornel Dinu spune că îi va da în judecată pe Mihai Stoica şi pe Ana Maria Prodan pentru calomnie
Pesemne calibrul graiului de nivel inferior si de-a dreptul de balta a palavrelor lui Meme Stoica si Prodan l-au introdus in negura pe Dinu, care descendent din sange nobil si respectat de aparatori ai legii dar si posedand in biografie barem aproape cinci opere literare tiparite, nu s-a putut dumeri anume ce au putut rosti cei doi, prin urmare ceea ce nu deslusesti, neindoielnic este calomnie.
Externe
Sute de oameni au protestat în faţa ambasadei Marii Britanii din Sofia.
Bulgarii castraveciori sunt incomensurabil (am ramas blocat de la Cornel Dinu) de suparati pentru faptul ca britanicii nu s-au luat de ei in halul de cum s-au luat de romani. Asta e de-a dreptul discriminare. Iar in iuniunia ieuropiana nu se accepta asa ceva.
Cultura
Bear Grylls se întoarce pe Discovery Channel în noua serie "Bear Grylls: Ultimate Survivors".
Nu stiu, nu cunosc. Nici macar online nu mai pot vedea Discovery Channel. Pacat, ca poate o sa mai lanseze vreun cocktail nou proaspat si galben de care eu nu o sa stiu, si asa nu o sa mai pricep glumele de pe 9Gag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea mea personala este.....