Top Gear reinventat

In sfarsit se lanseaza o noua emisiune despre domeniul auto, fara nume inca, pe Amazon.



Cei trei fosti protagonisti de la Top Gear-ul de la BBC, ce vor fi platiti regeste, isi vor face aparitia la Amazon dupa ce Jeremy Clarkson a plecat de la BBC nu tocmai lasand loc de "Buna ziua".

Avand in vedere ca cei 2 ramasi nu ar fi avut acelasi succes daca ar fi ramas la BBC, au plecat si ei (dar probabil au fost invitati sa plece). Dupa putin timp, cei de la Amazon au simtit ca e loc de mai multi bani la ei in ograda si i-au cooptat pentru o producerea unei emisiuni similare.

Acum, pentru producerea show-ului s-a alocat suma de 250 de milioane de dolari in total pe trei ani. Amazon are o cifra de afaceri de miliarde de dolari pe an, deci suma alocata e mare, dar nu asa mare totusi, si sigur nu plateste nimeni din buzunarul propriu. Par multi bani pentru multi, cele 1.2 milioane cat va primi Clarkson pe episod, avand in vedere ca va trece de la 1 milion pe an cat avea la BBC, dar are balta peste. La BBC ei erau platiti din costul abonamentelor doar, acum Amazon sigur a gasit si ea o sursa similara, printre care si Amazon Prime.

Cifrele ce circula prin presa sigur sunt doar asa de ochii lumii, iar cele reale din contractul confidential sunt cu mult mai interesante, legate de o gramada de lucruri, incluzand audiente si comportament exemplar cu producatorii emisiunii, in special din partea starului emisiunii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea mea personala este.....