Vineri inspre sambata


Politic
Antonescu: Nu aleg soluţia comodă, aleg soluţia eficientă. 
Da normal, e foarte normal. Comod ar fi, cand te ia somnul sa te pui sa dormi exact in locul in care iti vine sa dormi. Solutia eficienta este sa tii in tine pana ajungi pe un pat comod.



Economic

Ponta: Am solicitat Rompetrol să aibă aproape un miliard de dolari pentru investiţii
Parca e o vedeta Ponta asta, si face ca Lady Gaga cand vine in Romania: sa aibe un miliard pentru investitii, tacamuri de argin pentru mancat, copii dupa ultimele 10 cele mai bune lucrari de licenta de pe care sunt decupate numele autorilor, 3 trandafiri rosii si un tablou cu Mickey Mouse, sa nu uite de unde a plecat.

Social
11 interlopi, reţinuţi în urma percheziţiilor la clanurile "Cămătarii" şi "Sportivii". Sile Cămătaru susţine că nu ştie pentru ce a fost ridicat.
Sile Camataru inca nu isi da seama de ce Politiei i se pare ilegala camataria si amenintarea cu moartea si plimbarea de droguri din stanga in dreapta. Atata timp cat le face in timpul liber si la el acasa, de ce ma rog trebuie sa se bage Politia?

Sport
Steaua - Chelsea, în optimile Ligii Europa. Chelsea a anunţat deja programul vânzării de bilete pentru retur.
Pachete speciale au fost deja pregatite pentru suporterii englezi. Cumperi un bilet si primesti 10 gratis, plus 2 beri de caciula, plus o portie de carnaciori de bere, plus un tricou original si cu autograf la alegere din echipa londoneza, numai numai sa vina cineva la stadion cand vin oile in oras.

Extern
Preşedintele Germaniei: Nu vrem să dominăm Europa.
Nu e vorba ca asa vor ei, e vorba ca asa le vine, e vorba ca au facut-o pe vremea mini-mustaciosului, incearca din rasputeri sa o faca si la fotbal si poate o sa le iasa din ce in ce mai bine. Nu inseamna ca asta vor si isi planuiesc. Deutschalnd uber alles, parca era, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea mea personala este.....