Stirile aproape de weekend

Politic

Băsescu: Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Jinga, e prea aspru judecat. E un vorbitor perfect de franceză.
Pe principiul marinarul ca presedinte de tara, soferul de tir ca ministrul transporturilor, someri supraponderali ca aparatori ai legii, si sa nu uitam nici de profesori
academicieni ca cersetori, hai sa il punem pe acest vorbitor perfect de franceza ca Ambasador in ... nu stiu, Marea Britanie?

Economic
2012, anul de coşmar pentru BRD. Cum a ajuns cea mai profitabilă bancă din sistem să raporteze peste noapte pierderi de 332 mil. lei.
Injuraturile transformate in rugaciuni ale clientilor BRD s-au indeplinit. Fiecare injuratura primita i-au costat 7 lei cand au iesit pe gura si inca 7 lei cand au ajuns la urechile lor. Realizarea faptului ca au fost injurati inca 7 lei. Cenzurarea lor inca 7 lei. Transformarea injuraturilor in rugaciuni inca 7 lei. Administrarea contului de injuraturi 10 lei luna. Astea toate inmultite cu un numar de peste 3 milioane de clienti, cred ca se justifica cele 332 mil lei pierderi.

Social
Ponta, la BBC News: Am verificat toate informaţiile în cazul cărnii de cal şi nu sunt nereguli.
Carnea de cal este efectiv carne de cal. Problema englezilor este de fapt ca rasa calului nu a fost Pur Sange Arab, ci doar probabil pur sange tigan de Ferentari.

Sport
Steaua a fost învinsă de Ajax Amsterdam. Scor 2-0, în prima manşă a 16-imilor Ligii Europa.
*Dupa minutul 20 din 90, Steaua s-a apropiat de poarta olandezilor. Gata prima repriza.
*Minutul 57 si 61 si 80 din 90, Steaua suteaza dar nimereste portarul. 
Prea multe ocazii deodata, asa ca s-au oprit la 3. Cam pana la cat poate sa numere Becali.
Intre timp olandezii au jucat fotbal si au marcat doua goluri. 
Hai Romania!

Externe
Trei nave guvernamentale chineze au pătruns în apele teritoriale japoneze.
Acum ori nu ajung aproape de tarmul japonez pentru ca navele au fost facute pe vapor si intra apa la bord, ori ajung la timp sa termine jocul "Nave de razboi" de aseara ce il jucau pe internet dar le-a cazut reteaua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea mea personala este.....