Merge cineva la posta?

In momentul cand apesi pedala de acceleratie si ajungi cu mult peste 100 de km pe ora, te gandesti, mai ales daca esti pe drumurile din Romania, ca parca nu o sa ai o viata prea buna.
Fie ca te prinde politia pe la o razie cu radar, fie te lipesti de vreun copac si ramai inconstient, la fel cum esti in momentul cand mergi cu viteza prea mare. 
In momentul cand portarul de la Rapid (club de fotbal), ca asa o sa ramana pe veci numele lui indiferent unde joaca, alias Danut Coman, a fost prins cu 158 km/ora, viteza cu mult peste limita admisa pe vreun drum normal din Europa, s-a ajuns la concluzia ca nu o sa aiba o viata prea buna cu politia cel putin.
Imediat cum am citit titlul stirii, mi-au venit in minte toate potecile-autostrada deschise prin tara si nu imi iesea la calcul cam pe care s-ar fi dat el Supermanut-Danut. Printre altele ma gandeam ca e chiar interesant ca se poate ajunge in tara asta la viteza asta, nu e cea mai mare, dar totusi este peste media de 130 cat e limita pe o autostrada normala.
Intrand mai in detaliu in stirea respectiva, misterul a fost elucidat. In afara localitatii Posta Calnau, miracolul s-a produs, miracolul care a pus "pe harta" localitatea respectiva. Nu m-as fi gandit la varianta asta, nicidecum. Niciodata.

Un comentariu:

  1. Nu te-ai gandit ca e posibil sa fi atins viteza asta pentru ca, daca tot a trecut pe la Posta, o fi preferat PAR AVIONUL? :D

    RăspundețiȘtergere

Părerea mea personala este.....