Talk show online de Romania

Sunt un devorator de video-uri de pe Youtube, in special toti Jimmy-ii, Fallon, Kimmel, etc. Si mi-a placut tot timpul abordarea lor de a fi foarte deschisi si onesti cu invitatii (cred). Ii invidiez foarte mult ca au si pe cine sa invite.
La noi s-a incercat ceva in trecut cu Flooooooorrrrin Caaaaaaalineeeescu la ProTv dar nu a tinut mult, pentru ca s-a trecut repede de la vedete la curve de tot felul, asa ca a trebuie sa se termine tot foarte repede.
Au fost o gramada de incercari online de a se reveni la un astfel de talkshow, iar una dintre incercarile lamentabile este din partea unui "om de radio" din Timisoara si l-a avut invitat bineinteles pe marele edil al Timisoarei Nicolae Robu, cu sau fara intrebari prestabilite.

Nu asta e important aici, sa nu deviem de la subiect. E hilar de-a dreptul aranjarea studioului de la showul timisorean, care pe langa ca e prost luminat si panoul din spate este plin de umbre de la participanti, mi se pare aberanta distanta dinte cei doi, care pare a fi de la o nunta unde sunt mese de adulti si mese de copii, bineinteles edilul stand la una de copii, ca prea sta deasupra Timisoarei.

Prin comparatie, se vede si "concurenta" din State, unde invitatii sunt aproximativ la aceeasi inaltime, dar in nici un caz la asa distanta unul de altul.

NU, nu o sa dau link cu emisiunea "omului de radio".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea mea personala este.....